Mladića koji se ubio zbog ismijavanja na društvenim mrežama pronašao je otac

Mladića koji se ubio zbog ismijavanja na društvenim mrežama pronašao je otac

Mladena Dulića (22) mladića iz Laktaša koji je digao ruku na sebe zbog ismijavanja na društvenim mrežama pronašao je otac nakon što se vratio s posla, saznaje Srpskainfo.

Otac se biciklom vratio kući i vidio da su vrata od sušnice otvorena, ali u prvi mah nije posumnjao ništa.  Ubrzo je primijetio da su ispred sušnice prevrnute ljestve i tada je uslijedio šok.

Otac je ugledao sina u sušnici i odmah ga uhvatio za noge pokušavajući ga tako spasiti.

“Majka je u tom trenutku bila u kući i kada je čula jauke supruga došla je u sušnicu i svjedočila najtežoj tragediji koja jednu majku može zadesiti”, ispričao je sugovornik Srpskainfo.

Intervju za posao koji je sve bio osim toga, odigrao se prije dva dana u Jakupovcima kod Laktaša. Tragedija se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima.

Podsjetimo, Mladen Dulić ubio se nakon što je, kako kažu njegovi poznanici, na društvenoj mreži postavljen snimak pod nazivom “Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojoj radnik benzinske crpke ismijava mladića dok ovaj popunjavao prijavu za posao, javlja Avaz.

Radnik mu je postavljao sljedeća pitanja:

“Moraš pisati koji si spol, jesi li muški ili ženski?”

“Moraš napisati gdje si radio? Moraš još napisati jesi li spavao noću na poslu. Napiši da si pola spavao pola nisi. Piši radio sam noćnu pola spavao pola nisam”.

“Napiši jesi li se pokrivao, da donesu deku. Imamo mi po deku, tko radi ima deku. Jesi se pokrivao po zimi? Napiši ne treba deka”.

“To je upitnik naš. Napiši da li jedeš ćevape s duplom lepinjom ili s jednom lepinjom. Ako ćevape ne jedeš onda ovdje ne možeš raditi. Ovdje se samo jedu ćevapi. Ja 20 godina jedem ćevape. Ako ne jedeš ćevape onda ostaješ bez hrane.

Nakon prijave za posao mladić Mladen mu je platio 30 KM za gorivo i otišao s crpke.

Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing