“MOLI ZA NAS”: Poslušajte pjesmu u izvedbi Marka Bošnjaka

“MOLI ZA NAS”: Poslušajte pjesmu u izvedbi Marka Bošnjaka

Premijerno emitiranje svih 14 pjesama koje će se natjecati na ovogodišnjoj Dori bilo je danas, 10. veljače 2022. godine, na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR2). Pjesme svih izvođača također su objavljene i na YouTube kanalu HRT-a.
Na trećem mjestu se smjestila numera “Moli za nas” autora Vlahe Arbulića, a koju će izvesti Marko Bošnjak.
Pjesmu poslušajte u nastavku:

3. MOLI ZA NAS – MARKO BOŠNJAK
Autor glazbe: Vlaho Arbulić
Autor teksta: Vlaho Arbulić

Autor obrade skladbe: Vlaho Arbulić, Mihovil Šoštarić

Kako zvuče pjesme koje će biti izvedene na izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dora 2022., moglo se poslušati devet dana prije samoga natjecanja, danas od 14 sati u emisiji “Svijet diskografije” urednika i voditelja Zlatka Turkalja. Drugi program Hrvatskoga radija prisutan je i u prekrasnoj Opatiji, gdje će se Dora održati i ove godine. U svom novom studiju Dore, od četvrtka, 17. veljače, emitirat će nastupe i razgovore sa zanimljivim gostima.

Jedna od gošći bit će Miranda Đaković, utemeljiteljica i voditeljica glazbeno-scenske skupine “Putokazi”, te danas priznati i nagrađivani producent i glazbenik Olja Dešić, nekadašnji član grupe “Put” koja nas je pjesmom “Don’t Ever Cry” 1993. predstavljala u Irskoj u premijernom nastupu na Eurosongu nakon osamostaljenja Hrvatske.

Druženja iz Opatije obilježit će proslava 25 godina od pjesme “Probudi me”. Svoja sjećanja na pobjedu na Dori prije 25 godina, pjesmu “Probudi me” i Eurosong u Dublinu 1997. godine sa Zlatkom Turkaljem podijelit će skladatelj Davor Tolja i Nikolina Tomljanović, članica grupe ENI. Slušatelji će Doru izravno iz Opatije moći pratiti i na Drugom programu Hrvatskoga radija u subotu, 19. veljače.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar