Monika Rajić s karatisticama iz karate kluba “Neretva” otputovala na Europsko prvenstvo

Monika Rajić s karatisticama iz karate kluba “Neretva” otputovala na Europsko prvenstvo

Članice Sveučilišnog karate kluba “Neretva” i studentice Sveučilišta u Mostaru (Ekonomski fakultet) otputovale na Europsko prvenstvo u karateu i parakatateu. Prvenstvo će se održati u Poreču u razdoblju od 19. do 23. svibnja 2021. godine.
Članici KK “EMPI” iz Prozor-Rame Moniki Rajić, koja trenira u SKK “Neretva” želimo uspjeh, kao i ostalim natjecateljicama.
Osim Monike, nastupe će ispred SKK “Neretva” zabilježiti i Matea Noah Medić, kategorija +68 kg + ekipa (četiri godine uzastopno neprikosnovena seniorska prvakinja BiH i viceprvakinja Balkana) i Iris Ćorić, kategorija -50 kg ( prvakinja BiH i prvakinja Balkana). Također nastupa i Ivona Ćavar, kategorija -68 kg i ekipno, našoj dugogodišnjoj natjecateljici koja ove godine nastupa za Široki Brijeg.
“Sretno i reprezentativcima i cijeloj ženskoj i muškoj reprezentaciji BiH i reprezentativcima iz Hercegovine koji nastupaju za Hrvatsku. Izbornik ženske reprezentacije Miroslav Klepić vodi žensku reprezentaciju na europskom prvenstvu. Sretno i obradujte nas s odličjem. Ponosni smo na vas”, poručili su iz SKK “Neretva”

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar