Mostar: Najmlađi se družili sa Markom Bošnjakom

Mostar: Najmlađi se družili sa Markom Bošnjakom

U okviru promotivnih aktivnosti, posebno usluge Ultra, BH Telecom je oraganizirao druženja sa Markom Bošnjakom, najmlađom glazbenom zvijezdom u BiH pod nazivom ‘Selfie sa Markom Bošnjakom’.

Tako su najmlađi, ali i oni nešto stariji imali mogućnost upoznati se s Markom, fotografirati se, ali i popričati s njim. Nakon više ovakvih manifestacija organiziranih u gradovima širom BiH, glazbena zvijezda i zaštitini znak Ultre BH Telecoma gostovao je u Mostaru.

Susret sa Markom Bošnjakom upriličen je u Telecom centru 1 u Mostaru, u Ulici braće Fejića. Ovom prilikom posjetitelji su od Marka dobili prigodne promotivne poklone te kompanije u obliku gel maski za mobitele, blokova za pisanje, kemijskih olovki, privjesaka….

Direktor BH Telecoma Direkcije Mostar Adil Šuta je Bošnjaku i njegovom menadžeru Peri Pavloviću uručio poklone u vidu mobilnih telefona. “Marko je postao na određeni period postao zaštitno lice BH Telecoma i potpisan je ugovor, te je kompanija već snimila promotivni spot koji se može vidjeti na raznim tv postajama u BiH. U narednom periodu slijede dalje promotivne aktivnosti uz Marka Bošnjaka i njegov tim”, rekao je Šuta.

(Izvor: Bljesak.info)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar