• Načelnik Ivančević primio državne prvake
  • Načelnik Ivančević primio državne prvake
  • Načelnik Ivančević primio državne prvake
  • Načelnik Ivančević primio državne prvake

Načelnik Ivančević primio državne prvake

U uredu načelnika općine Prozor Rama danas je organiziran prijam za četiri državna prvaka u karateu. Članovi KK EMPI Prozor Rama Anita Tadić, Monika Rajič, Ivan Križanac i Josip Tadić ove godine su postali državni prvaci u svojim kategorijama.
Anita Tadić seniorke -68 kg
Monika Rajič juniorke -59 kg
Josip Tadić kadeti -63 kg
Ivan Križanac seniori -60 kg
Državne prvake, predstavnike KK Empi i Sportsko rekreativnog saveza općine Prozor Rama su primiili načelnik općine Prozor Rama Jozo Ivančević i dopredsjednik Općinskog vijeća Prozor Rama Jure Tadić.
Načelnik Ivančević je čestitao državnim prvacima istaknuvši kako prati njihove rezultate te da će općina i dalje podržavati njihove nastupe kao i sport općenito. Izdvajat ćemo novce iz proračuna ali tražiti i druge sponzore te bolju koordinaciju-kazao je Ivančević . Kao nagradu za sjajne uspjehe i promociju općine Prozor Rama kroz karate klub EMPI načelnik Ivančević je državnim prvacima izdvojio po 500,00 KM .
Predsjednik uprave Karate kluba EMPI Franjo Križanac je zahvalio načelniku Ivančeviću za ovaj prijam i za potporu u radu kluba . Također je još jednom čestitao državnim prvacima na sjajnim rezultatima koji su svom klubu ali i općini donijeli najveći uspjeh do sada.
Državni prvaci Tadić,Rajič,Križanac i Tadić su zahvalili načelniku na podršci i novčanom poklonu. Također su istaknuli da se ponose svojim uspjehom te da bi im najveća nagrada bila odlazak na Balkanskoi Europsko prvenstvo koje se održava krajem ove,odnosno početkom iduće godine.
Njihova kvaliteta nažalost nije mogla doći na izražaja na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u karateu jer država i karate savez BiH financijski ne prate svoje reprezentativce pa su troškove odlaska morali snositi klubovi i roditelji.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing