NADALOVA PORUKA FEDERERU DIRA RAVNO U SRCE: “DRAGI ROGERE, NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI…”

NADALOVA PORUKA FEDERERU DIRA RAVNO U SRCE: “DRAGI ROGERE, NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI…”

Federer i Nadal imali su jedno od najvećih rivalstava u povijesti tenisa. Susreli su se međusobno 40 puta, a Španjolac je uspješniji u pobjedama sa 24:16.

Prvi međusobni ogled imali su davne 2004. godine u Miamiju kada je Nadal slavio sa 6:3, 6:3, dok su posljednji put igrali 2019. na Wimbledonu i tada je Federer pobijedio sa 7:6 (3), 1:6, 6:3, 6:4.

“Dragi moj Rogere, prijatelju i rivalu. Volio bih da ovaj dan nikad nije došao…to je tužan dan za mene osobno i za svijet sporta diljem svijeta. Rekao sam ti to kada smo pričali i sada je došao taj trenutak. Bilo je zadovoljstvo, ali i čast i privilegija dijeliti sve te godine s tobom, proživljavati tolike divne trenutke na terenu i izvan njega. Podijelit ćemo još mnoge divne trenutke skupa u budućnosti, ima još stvari koje ćemo zajedno raditi, znamo to. Zasad ti iskreno želim svu sreću sa suprugom Mirkom, tvojom djecom i obitelji i uživaj u trenucima koji su pred tobom. Vidimo se u Londonu na Laver Cupu”, napisao je Nadal u dirljivoj poruci svom velikom rivalu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar