Najava: 11. Susret Uzdoljana u Innsbrucku na kojem se prikuplja potpora misionaru don Ivanu Stojanoviću

Najava: 11. Susret Uzdoljana u Innsbrucku na kojem se prikuplja potpora misionaru don Ivanu Stojanoviću

Ovogodišnji 11. susret Uzdoljana je u Innsbrucku 30.11.2019. godine koji je kao i svi dosadašnji susreti humanitarnog karaktera. Ovaj put prihodi idu  idu za misiju Tatale u Gani koju vodi  don Ivan Stojanović iz župe Uzdol. 

 

Uzdoljani i njihovi prijatelji koji žive i rade u Innsbrucku, drugim dijelovima Austrije i Njemačke već jedanaestu godinu okupljaju se pod geslom “Ne zaboravite Uzdol”. Ti susreti su humanitarnog karaktera. Ovogodišnji susret je za potporu misijskom radu salezijancu don Ivanu Stojanoviću iz župe Uzdol koji već više od dvadeset godina djeluje u afričkoj državi Gana. Več je 29. rujna 2019. godine održan Misijski ručak na kojem su se također prikupljala sredstva za don Ivanov rad.

Kako najavljuju organizatori posjetitelje očekuje i ove godine bogat i zabavan program. Već su do sada dobili podršku od brojnih kulturno-umjetničkih društava koja djeluju u Austriji, sponzora kako organizacija, tako i pojedinaca. Nakon susreta posebno će se zahvaliti svima koji su pomogli na bilo koji način.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar