NAJAVA: Humanitarna prodajna izložba OŠ Marka Marulića Prozor

NAJAVA: Humanitarna prodajna izložba OŠ Marka Marulića Prozor

U okviru Božićne priredbe učenika i nastavnika OŠ Marka Marulića Prozor održat će se i Humanitarna prodajna izložba, kazala je u gostovanju na Radio Rami Ljiljana Zadrić, predsjednica Vijeća roditelja ove škole, koje je i organizator izložbe.

-U srijedu u 17,00 sati u školi će se održati kreativna radionica za učenike i roditelje, na kojoj će se izrađivati božićni aranžmani, te i ovim putem pozivam roditelje i učenike koji su kreativni da sudjeluju u radionici i na taj način pomognu ovu akciju, poručila je Zadrić.

Dodala je da sa sobom trebaju ponijeti grančica bora, silikonski pištolj, božićnih kuglica i ostalih ukrasa koji su im kući višak, kako bi ukrašeni aranžmani bili što ljepši.

Na Izložbi će biti izloženi božićni aranžmani, slike i razglednice prof. likovne umjetnosti Blaža Batinića i domaći kolači, sve za prodaju, a prikupljeni novac će biti uručen nadarenim učenicima ove škole, koji dobro uče, a lošijeg su materijalnog stanja.

Božićna priredba će se održati u ponedjeljak, 21. 12. od 12,00 sati u Domu kulture u Prozoru, a Izložba će biti postavljena u holu Doma kulture.

– Dođite, pogledajte priredbu, družite se s nama, kupite nešto od ponuđenih uradaka, jer ćete kupnjom nekom od naših učenika , a i sebi, uljepšati Božić, kazala je Zadrić.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar