NAJAVA: IX. Međunarodni karate turnir “RAMA OPEN” u Prozoru

NAJAVA: IX. Međunarodni karate turnir “RAMA OPEN” u Prozoru

Karate klub Empi Prozor-Rama  i ove godine organizira Međunarodni karate turnir “Rama open”, koji će se održati u subotu, 13. listopada u Sportskoj dvorani u Prozoru.

Prema riječima Franje Križanca, predsjednika Uprave  KK Empi, pripreme su u tijeku i sve je  spremno za ovaj najveći sportski događaj koji će okupiti oko 600 karatista iz BiH i regije. Prijave su u tijeku i prema najavama, nastupit će sportaši iz 70 klubova iz BiH, Hrvatske, C. Gore, Mađarske, Srbije, Kosova i Slovenije.

Turnir okuplja vrhunske sportaše iz BiH i regije, iz godine u godinu jača i svrstava se među najjače karate turnire u BiH.

Dugoročni cilj KK Empi je da turnir “Rama open” bude jedan od jačih karate turnira u zemljama regije, kazao je Križanac.

Uz posjetitelje, sportaše i njihove trenere, suce i delegate, sutra će u Sportskoj dvorani u Prozoru biti više od tisuću ljudi.

KK Empi spremno dočekuje ovaj događaj i nada se dobrim rezultatima svojih predstavnika. Također, pozivaju gledatelje da se pridruže ovom sutrašnjem događaju koji počinje u 10 sati.

Pokrovitelj turnira je Općina Prozor-Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar