NAJAVA: Izborni sastanak Mjesne zajednice Ripci

NAJAVA: Izborni sastanak Mjesne zajednice Ripci

Komisija za mjesne zajednice Općinskog vijeća Prozor poziva sve mještane Mjesne zajednice Ripci-podružnice Ripci, Šćit i Matkovići na kandidacijski-izborni sastanak koji će se održati 18. travnja 2024. godine u Osnovnoj školi fra Jeronima Vladića Ripci s početkom u 19 sati. 

Predložen je sljedeći Dnevni red:
  • Predlaganje kandidata i izbor za članove Odbora podružnice-Vijeća mjesne zajednice
  • Razno

Iz Komisije napominju: “Izbori u podružnicama mjesnih zajednica će se održati na način da će se utvrditi prijedlozi kandidata kako prije izbora tako i na sam dan izbora. Izbori će se održati po principu lokalnih izbora, gdje će birači zaokruživati pojedine kandidate na glasačkom listiću, prema svom izboru.”

“Pozivamo dosadašnje članove odbora podružnice, ostale mještane, kao i mjesne političke stranke da pripreme prijedloge kandidata i iste dostave Komisiji za mjesne zajednice, prije ili na samom sastanku. Sugeriramo da se predloži više kandidata. Predložene mogu biti osobe s pravom glasa i prebivalištem na području ove podružnice koje potpišu Izjavu o prihvaćanju kandidature. Obrasci izjava se mogu dobiti kod dosadašnjih predsjednika Odbora, na šalteru Općine i općinskim organizacijama političkih stranaka”, poručuju iz Komisije za mjesne zajednice

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar