NAJAVA: Manifestacija “Ivandanski svitanjaci” u Uzdolu

NAJAVA: Manifestacija “Ivandanski svitanjaci” u Uzdolu

Manifestacija “Ivandanski svitnjaci 2023” ove će se godine u Uzdolu održavati tri dana, točnije 23., 24. i 25 lipnja. Prvog dana manifestacije svoj će dan obilježiti Udruga 3. bojna, a drugog dana župa Uzdol slavi svoga zaštitnika, svetog Ivana Krstitelja. Treći dan manifestacije održat će se Izborna skupština Udruge 3. bojna, kao i memorijalni malonogometni turnir “Ne zaboravite Uzdol”.  

NAJAVA: Izborna skupština Udruge 3. bojna brigade “Rama”

U petak, 23. lipnja, nakon svete mise bit će upriličeno paljenje svijeća u Memorijalnom centru, a zatim će krenuti mimohod do spomen obilježja kod uzdolske osnovne škole. Tamo će biti položeni vijenci i upaljene svijeće za sve poginule branitelje u Rami. Nakon prigodnog druženja branitelja i gostiju, oko 21 i 30 se očekuje paljenje svitnjaka.

Župa Uzdol 24. lipnja slavi patron župe, svetog Ivana Krstitelja. Bolesničku svetu misu i onu svečanu u 11 sati predslavit će preč. Matija Pavlaković, rektor Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu. Istog dana uvečer od 19 sati bit će upriličen susret Uzdoljana.

Treći dan je rezerviran za one nešto mlađe i posvećen je sportu. Održat će se memorijalni malonogometni turnir “Ne zaboravite Uzdol”, nakon što će od 12 i 30 Udruga 3. bojna imati Izbornu skupštinu.

Detaljan program pogledajte u nastavku:
IVANDANSKI SVITNJACI 2023

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar