• NAJAVA: Mažoretkinje Rama nastupaju na Pokladnom karnevalu u Bugojnu
  • NAJAVA: Mažoretkinje Rama nastupaju na Pokladnom karnevalu u Bugojnu
  • NAJAVA: Mažoretkinje Rama nastupaju na Pokladnom karnevalu u Bugojnu

NAJAVA: Mažoretkinje Rama nastupaju na Pokladnom karnevalu u Bugojnu

Mažoretkinje Rama nastupit će na Pokladnom karnevalu u Bugojnu koji će se održati 19. 2. 2023. godine.  Program kreće od 11 sati ispred Hrvatskog doma. 
Karnevalsku povorku će predvoditi upravo ramske mažoretkinje i Limena glazba “Lašva” iz Nove Bile. Sve maškare i goste će zabavljati rock grupa Neo Stereo iz Novog Sarajeva, a nakon prijave maski od 11 sati i povorke u 14 sati se očekuje proglašenje najboljih maski, a od 15:30 sati spaljivanje Krnje.
Mažoretkinje Rama već dugi niz godina ostvaruju obostranu suradnju sa Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak“ Bugojno. Organizatori su najvećeg događaju u Bugojnu gdje nastup upotpune popularne maškare, limena glazba i na koncu mažoretkinje.
Mažoretkinje Rama imaju tu čast da budu treću godinu predvodnice karnevala, a uz to prati ih limena glazba iz Nove Bile. Mažoretkinje Rama prvi put nastupale su 2013. godine, a drugi put 2020. godine.
Čime će se predstaviti treći put u Bugojnu kazala je njihova trenerica Martina Škarica:  “Drago mi je što se kvaliteta našega kluba vidi i izvan Rame te smo sretne i ponosne što su i ovaj put pozvali naš klub u goste da im upotpunimo karneval koji bude najposjećeniji u Bugojnu. Predstavit ćemo se sa dvije formacije, sa kadetskom i juniorskom formacijom u defileu kroz grad te sa statičnom koreografijom koju ćemo otplesati na pozornici pred publikom. Zahvaljujemo organizatorima na pozivu i vjerujem da će se naša suradnja nastavljati iz godine u godinu.“
Plakat-Maskenbal-2023

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar