• NAJAVA: Memorijalni turnir “Ne zaboravite Uzdol”
  • NAJAVA: Memorijalni turnir “Ne zaboravite Uzdol”

NAJAVA: Memorijalni turnir “Ne zaboravite Uzdol”

Malonogometni turnir “Ne zaboravite Uzdol” ove će se godine održati na samog svetog Ivu 24. lipnja 2022. godine. Ovogodišnje treće izdanje ove malonogometne poslastice u organizaciji MNK “Uzdol” ponovno će donijeti odlične utakmice po sustavu 3×3, a za ekipe i publiku su pripremljene vrijedne nagrade.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru po ekipi iznosi 50 KM, a igra se prema već poznatim pravilima, 3 na 3, dva puta po deset minuta uz dvije zamjene. Pet kornera – penal.

“Kao i prethodnih godina, zainteresiranost za turnir na Uzdolu je zaista velika. Neke ekipe su već prijavile svoj dolazak, čak i prije ove službene objave. Očekujemo ekipe iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Viteza, Mostara, Čapljine, Širokog Brijega, Čitluka, Ljubuškog, Gruda itd.”, kazao je za Ramski Vjesnik predsjednik kluba Mirko Kolakušić.

Bogat nagradni fond

Za sve posjetitelje će biti organizirana tombola, a nagrade su ove godine i više nego primamljive. Prema vremenskim prognozama, očekuje se jako vruće ljeto u cijeloj regiji, a gdje je bolje osvježiti se nego na moru. Prva nagrada je, stoga, ljetovanje na otoku Pagu za max. četiri osobe u periodu od 9. – 16. srpnja 2022. godine, druga nagrada je vikend u Vodicama u apartmanu Piip-ni-more, plus mnoge druge nagrade. Osim navedenih nagrada, za ekipe su pripremljene novčane nagrade za prva tri mjesta u iznosu od 1000, 500 i 300 KM, kao i gajba piva i 50 ćevapa za četvrto mjesto.

Sada već tradicionalno, za sve posjetitelje organizator je pripremio i nagradu za najboljeg izvođača penala. Poseban je to i omiljeni dio turnira, na kojem sudjeluju gotovo svi posjetitelji, bez bilo kakvih ograničenja ili kategorija, a podsjećamo da je prošle godine nagradu odnijela Dragana Juričić.

Turnir je ovo koji kroz sport želi očuvati sjećanje na žrtve Uzdola, ali isto tako svim žiteljima uzdolskog kraja i šire povodom svetog Ive priuštiti događaj uz dobru atmosferu i druženje.

“Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da dođu na Uzdol i budu dio jedne lijepe priče”, poručili su iz MNK “Uzdol”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar