Najava: Pobjednik show-a The Voice Hrvatska Vinko Ćemeraš gostuje u Prozoru

Najava: Pobjednik show-a The Voice Hrvatska Vinko Ćemeraš gostuje u Prozoru

Vinko Čemeraš&Talvi Tuuli gostuju u Mammals pub-u u Prozoru 31.07.2021. godine.
Vinko Ćemeraš svojom je osobnošću osvojio sve – od nepoznatog mladića do hvaljenog prvog albuma o kojem pričaju svi u manje od godine dana!
Svijet je u zadnjih godinu dana skoro pa stao , a Vinko bilježi jednu od najuspješnijih godina svog života.
2020.  je započeo pobjedom na showu The Voice Hrvatska ,pod mentorstvom Davora Gopca je krenuo graditi teren na domaćoj glazbenoj sceni.
Zahvaljujući glasovima publike Vinko se natjecao za prestižnu nagradu “Cesarica” koju i osvaja u ožujku 2020. za svoju izvedbu pjesme ” Pelin i med “.
Kruna marljivog rada album prvijenac
Marljivi Vinko nije gubio vrijeme te je u proteklih nekoliko mjeseci objavio ukupno četiri singla. Pjesme “Pelin i med”, “Samo da ti si tu”, “Nauči me” i “Dobro je” redom su se izmjenjivale na listi najslušanijih pjesama u domaćem eteru i većina je dosegnula HR Top 40 listu, kao i na svim digitalnim servisima.
Kruna napornog i marljivog rada definitivno je album prvijenac “Na putu”, objavljen u listopadu prošle godine u izdanju Universal Music Hrvatska, koji je osim u CD obliku te digitalno predstavljen i na vinilu. Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, dosegnuo Top listu najprodavanijih domaćih izdanja, a našao se i među uredničkim preporukama Apple Music glazbene platforme, što je Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli učinilo prvim domaćim izvođačima kojima je to pošlo za rukom!
Kraj prošle i početak ove godine obilježile su nominacije za prestižne nagrade, a on ih ima čak dvije. Za nagradu Zlatni Studio Vinko se natječe u kategoriji “Najbolje novo lice” na glazbenoj sceni, a za Večernjakovu ružu nominiran je u kategoriji “Novo lice godine”.
U lipnju ove godine osvaja Porin za rock album godine,.
Vinka u bend Tabli Tuuli imat ćete priliku slušati u Mammals Pub-u u Prozoru 31.7.
Cijena ulaznice je 15Km , a na dan nastupa 20Km.
Svoje ulaznice možete kupiti u Mammals-u.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar