NAJAVA: Priredba “Gledajte, mi to možemo!” udruge “Djeca nade”

NAJAVA: Priredba “Gledajte, mi to možemo!” udruge “Djeca nade”

Udruga građana roditelja djece s posebnim potrebama “Djeca nade” poziva sve da svojim dolaskom uveličaju priredbu “Gledajte, mi to možemo!” u kojoj sudjeluju osobe s poteškoćama u razvoju i invaliditetom. Priredba će se održati u subotu, 3. prosinca 2022. godine, u Domu kulture u Prozoru od 19 sati.

Priredbu će svojim nastupima s članovima udruge “Djeca nade” obogatiti gosti, točnije, Mažoretkinje “Rama” i “Djeca Rame” zbor OŠ “Marko Marulić”.

UGRDPP “Djeca nade” inače je pri kraju provedbe projekta “Gledajte, mi to možemo!” koji je financijski podržan od strane Europske unije kroz regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD 2) u implementaciji Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP). Projekt sufinancira Općina Prozor-Rama.

U sklopu projekta su se održavale razne edukativno-kreativne radionice, likovna, sportska i glazbena. “Djeci nade” su se u sklopu sportske radionice na Zahumu pridružili članovi Veslačkog kluba “Rama”. Aktivnostima na glazbenoj radionici nesebično su se pridružile Mažoretkinje “Rama”, dok su na likovnoj radionici kojom su simbolično obilježeni i Dani kruha, djeci iz udruge pridružili mladi FRAME Rama-Šćit. Djeca su također posjetila Veslački centar i Franjevački samostan Rama-Šćit.

“Uz osmijeh i veselje i pokoji zagrljaj vrijeme nam je brzo prošlo”, napisali su u jednoj od objava na službenoj Facebook stranici udruge.

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar