Najava: Prvi skup svih sadašnjih i iseljenih župljana Uzdola

Najava: Prvi skup svih sadašnjih i iseljenih župljana Uzdola

„Kada razmišljamo o pitanjima srca, ljubavi prema rodnom kraju, o nikada zaboravljenim mirisima rodnoga ognjišta, o običajima svoga naroda, o vjeri i obitelji,  nema toga čovjeka koji može  ostati ravnodušan.“

Udruga 3.bojna brigade Rama i branitelja Uzdola organizira Dan svoje bojne i ujedno prvi  skup svih sadašnjih i iseljenih župljana Župe Uzdol 23. lipnja 2018. godine.

Nažalost, velik je broj pripadnika bojne i žitelja župe Uzdol koji živi izvan svojih rodnih kuća  u kojima su proveli svoju mladost, kao i onih koji nisu rođeni u našoj župi ali ih za nju vežu velike obiteljske i prijateljske veze. Pozivamo sve sadašnje i iseljene župljane Župe Uzdol,   kao i sve prijatelje iz susjednih župa naše Rame i dragih nam istočnih susjeda Klisačko-neretvanskog kraja da svojim prisustvom ojačamo naše zajedništvo. Taj dan bit će obogaćen Vašim prisustvom, vjerskim,  kulturno –  umjetničkim i sportskim programom. Svi detalji susreta biti će naknadno objavljeni.  

Niste odavno bili  u rodnom kraju ?
Niste odavno upalili svijeće na grobovima najmilijih?
Niste odavno vidjeli susjede i prijatelje?
Niste zaboravili običaje rodnog  kraja?
Ovo je ta prilika koju ste nestrpljivo čekali !!!

Želja nam je da to bude tradicionalni  dan zajedništva iseljenih i onih koji su ostali na ovoj našoj rodnoj grudi. – Stoji u obavijesti Udruge 3. bojna brigade Rama i branitelja Uzdola.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing