NAJAVA: Rodijaci dolaze u Ramu

NAJAVA: Rodijaci dolaze u Ramu

Legendarna komedija ‘”Rodijaci” koju izvode glumci HNK Mostar, Velimir Pšeničnik Njirić, koji također potpisuje i režiju te Miro Barnjak, odigrat će se u četvrtak 2. rujna u Domu kulture s početkom u 20 sati. Publika će ponovno imati priliku uživati u jednosatnoj komediji s dva lica, uz Stipana i Matišu. Ulaz je slobodan.

Gastarbajteri iz pera Petra Miloša na duhovit način oslikavaju vrijeme u kojem živimo i razdoblje rata koje je iza nas, kao i događaje iz života dvojice hercegovačkih gastarbajtera koji na pola nepismeni, bez znanja, rade u Njemačkoj. A događanja počinju kada jedan od njih dvojice dobije odbijenicu za mirovinu.

Radnja se događa u zapuštenoj gastarbajterskoj sobici negdje u Njemačkoj. Odlična i duhovita predstava, od prve scene kod gledatelja izaziva smijeh, pa do kraja, dok se zastor ne spusti.

Predstava je nastala po kolumnama preminuloga književnika i novinara Petra Miloša, a brojne izvedbe ove predstave do suza su nasmijale publiku diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske i cijele Europe.

I zapamtite: “Ima pravde! Samo tribaš imati para za nju.”

Foto: Grude Online

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar