Najava: Sportski vikend

Najava: Sportski vikend

U Posušju se sutra (subota) održava Uskrsni turnir u košarci na kojemu će nastupiti i naš HŽKK Rama. Sudjeluje 8 ekipa:

Brotnjo,Zrinjski,Posušje,Rama,Tomislav ,Livno ,Posušje 2  i  selekcija Rakitno.

Uskrsni turnir „Posušje 2017.“ je organiziran za košarkašice  2005./2006. godište.

Prva utakmica igra se od 10.oo sati.

HŽKK Rama u nedjelju nastavlja prvenstvo u Ligi mladih BiH U18. Pred našim košarkašicama je gostovanje u Aleksandrovcu kod ŽKK Orlovi.

Predpioniri,pioniri i kadeti HKK Rama u 18. kolu prvenstva Košarkaške Lige mladih u nedjelju 23.04.2017. u Sportskoj dvorani u Prozoru dočekuju svoje vršnjake iz KK Iskra Bugojno.

Raspored:
11.00 – sati pioniri

12.30 sati –  predpioniri

14.00 sati – kadeti.

Sutra (subota)se nastavlja prvenstvo u Omladinskoj nogometnoj ligi. Kadeti i juniori HNK Rama će ugostiti kadete i juniore HNK Sloga Uskoplje. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Prozoru u 11.00 i 13.00 sati. Nedjeljne utakmice najmlađih selekcija(pioniri i predpioniri) odgođene su za srijedu 26.travnja. U srijedu će predpionori i pionori HNK Rama ugostiti svoje vršnjake iz NK Lokomotiva. Utakmice će se igrati u 16.00 i 17.00 sati.

U nedjelju u 16.30 sati na Gradskom stadionu u Prozoru igrat će se prvenstveni susret u 2.nogometnoj ligi jug između HNK Rama i HNK Troglav.

Veslački klub Rama sutra (subota) će nastupiti na Veslačkoj regati u Dubrovniku. Riječ je o 3. Kupu Dalmacije kojeg organizira Veslački klub Neptun. Naši veslači će nastupiti u kategorijama kadeti, mlađi kadeti i mlađi juniori(m i ž).

Stolnoteniski klub Rama u nedjelju će nastupiti na 9. Memorijalnom međunarodnom turniru „Miroslav Bekavac-Beki“ u Vitezu.

Sutra (subota) završavaju trodnevne  pripreme za našeg reprezentativca i državnog prvaka u karateu Ivana Križanca  uoči odlaska na EP u karateu koje se od 4. do 7.svibnja održava u Turskoj. Pripreme završavaju borbama seniora iz BiH, Crne Gore, Mađarske i Makedonije koji su također bili na ovim pripremama u Sarajevu.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar