NAJAVA: Svečana rođendanska sjednica mažoretkinja “Rama” povodom deset godina postojanja

NAJAVA: Svečana rođendanska sjednica mažoretkinja “Rama” povodom deset godina postojanja

Iza mažoretkinja “Rama” deset je godina postojanja! Prvi puta, povodom desetog rođendana, Mažoretkinje Rama organiziraju „Svečanu sjednicu“ koja će se održati 4. ožujka 2022. godine, u Domu Kulture s početkom u 19.00 sati.

Mažoretkinje “Rama” ističu se iz godine u godinu svojim radom i svojom ljepotom. Ukras su skoro svih događaja u Rami, a svojim nastupima također promoviraju Ramu u drugim gradovima i državama.

Kroz klub je prošlo preko 150 djevojaka, a danas broje gotovo 120 članica

“Organiziranjem ovog događaja u prvom planu želimo zahvaliti samim djevojkama na godinama truda i rada u klubu mažoretkinja, jer bez njih ne bi bilo ni rođendana niti uspomena. U drugi plan stavljamo zahvale našim vjernim suradnicima koji su na svoj način promovirali naš klub. Također, niz lijepih trenutaka će biti prikazano u videu od samog početka djelovanja mažoretkinja pa do danas”, kažu mažoretkinje “Rama” za Ramski Vjesnik.

Ramske su mažoretkinje glavni organizator ovog događaja. “Mažoretkinje “Rama” pozivaju vas da svojim prisustvom uljepšate naš 10. rođendan! Dobro nam došli!”, poručile su mažoretkinje “Rama”.

Njihov rad možete pratiti na službenoj Facebook stranici “MAŽORETKINJE “RAMA”“.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar