Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke

Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke

Muškarci su automobilom udarili djevojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gdje je alat te su je odvezli do deponija.

Danas se nastavlja potraga za tijelom malene Danke koju su automobilom usmrtila dvojica radnika Vodovoda, a zatim su njezino tijelo bacili na divlji deponij u Banjskom Polju. Djevojčica je nestala 26. ožujka nakon čega je pokrenuta opsežna potraga za njom. Ustanovljeno je da su je automobilom ubila dvojica radnika koji su sve priznali policiji.

Načelnica policije Bojana Otović Pjanović kazala je kako je istraga išla u više smjerova

Kazala je kako su već drugi dan utvrdili da se bijela Fiat Panda kretala prometnicom blizu mjesta nestanka, kao i još 16 vozila.

“Nakon iscrpnog razgovora s majkom, jer je dijete bilo s njom, ona je zapazila dok je tražila dijete da je bijela Fiat Panda bila parkirana u blizini. Utvrdili smo da se radi o vozilu Vodovoda”, kazala je Otović Pjanović za RTS.

“Eliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo Fiat Panda. Nakon zaustavljanja kod ulaza, oni sjedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, djevojčica je bila s desne strane kolnika, išli su malom brzinom. Udarili su djevojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gdje je alat, odvezli su je do deponija”, dodala je.

Istaknula je kako su informacije dobili priznanjem, ali i da su dodatno potvrđene provjerom GPS-a i njihovih mobitela.

Naime, ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić kazao je jučer na konferenciji za novinare da su osumnjičeni priznali zločin, ali da tijelo još nije pronađeno. Kazao je i kako policija ima saznanja da se jedan od osumnjičenika 28. ožujka vratio na deponij na kojem su ostavili tijelo djevojčice te ga premjestio na drugu lokaciju.

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar