NATJEČAJ ELEKTROPRIVREDE HZHB: Mostaru 34 nova radna mjesta, a Rami 14

NATJEČAJ ELEKTROPRIVREDE HZHB: Mostaru 34 nova radna mjesta, a Rami 14

Elektroprivreda HZHB raspisala je natječaj za prijem djelatnika. Odluku o natječaju donijelo je Upravno vijeće 2.veljače 2023. godine, a tekst natječaja je objavljen 8. veljače 2023. godine na službenoj stranici EP HZHB.

Javni-oglas-za-prijam-radnika-veljača-2023.

Prema natječaju je planiran prijem 86 djelatnika. Od tih 86 u Mostaru će biti primljeno čak 34 ili 39,53 posto, dok će u Rami biti primljeno svega 14 djelatnika ili 16,27 posto.

Nestat će kancelarija i stolica u Mostaru

Svako radno mjesto puno znači, no, pogledamo li ove donose onda se s pravom svatko u Rami pita zašto su takvi odnosi i zašto je uvijek tako veliko zapošljavanje u Mostaru u odnosu na Ramu?

Ovdje se moramo dotaknuti činjenice da HE “Rama” čini skoro 50 posto ukupne proizvodnje EP HZHB, a uvijek joj pripadnu mrvice sa stola Elektroprivrede. Dodamo li ovome i činjenicu kako općina Prozor-Rama mora sudskim putom tražiti svoja prava propisana zakonom i da nema nitko u upravi ovog javnog poduzeća, niti neku direktorsku poziciju na višoj razini iz Rame, zaključak se nameće sam po sebi: Uzeti od Rame što god se može, a onda je zaobiđi u širokom luku. Rama se nikada nije predala.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing