NEMILE SCENE NAKON SKUPŠTINE: Ivo Šušak udaren šakom u glavu, navijači vrijeđali Zorića

NEMILE SCENE NAKON SKUPŠTINE: Ivo Šušak udaren šakom u glavu, navijači vrijeđali Zorića

Nakon naprasnog završetka Dinamove skupštine u hotelu ‘Sheraton’ zbog nedostatka kvoruma dogodio se incident u blizini navedenog hotela. Dvojica nasilnika napala su skupštinara Ivu Šuška (74) dok je ulazio u taksi. To je potvrdio sam Šušak za 24sata.

“Da, udarila su me dvojica”, rekao je bivši izbornik mlade hrvatske reprezentacije, koji se nakon napada vratio u hotel.

Negdje u to vrijeme novinarima je u predvorju hotela izjavu davao Damir Zorić (63), čovjek iz struje bliske osuđenom bjeguncu Zdravku Mamiću. Jedan od članova ‘Bad Blue Boysa’ pokušao je ući u hotel i s vrata ga verbalno napao.

“Kol’ko ti je dao para? Za kol’ko si se prod’o? Ajde, smrade, reci za kol’ko si se prod’o? Ajde! Oćeš pare? Smrade, je*em te u usta debela”, galamio je muškarac i otišao.

Zorić mu nije pridavao pažnju.

Mamićevci srušili kvorum, klub nastavljaju voditi Dario Šimić, Vlatka Peras i Mirko Barišić

Mirko Barišić – Zdravko Mamić 36:34! Takav je bio rezultat prije nego što su Mamićevi ljudi oko 20 sati odlučili napustiti Skupštinu u ‘Sheratonu’. Bilo im je jasno da su poraženi, pa su izabrali odlazak i prekid Skupštine jer ona više nije imala kvorum, javljaju Sportske novosti.

Era Zdravka Mamića u Dinamu je svejedno završila. Dinamo više neće biti u raljama pravomoćno osuđenog bjegunca. ‘Boysi’ su to žestoko slavili ispred ‘Sheratona’, naveliko to pozdravlja i velika većina Dinamovih članova i navijača, a pozdravljaju to i političari, Grad Zagreb, HNS…

U povijesti Dinama nije se održala tako burna Skupština. Svega je na njoj bilo: prijetnji, psovki, prozivanja, kaosa… Dinamov predsjednik Mirko Barišić sve je to mirno podnio te je uspio pobjednički privesti Skupštinu kraju. Barišić je u Dinamu 50-ak godina, u nekoliko ga je navrata spašavao od financijske propasti, od bankrota, ali najveću pobjedu izborio je na večerašnjoj Skupštini.

Dinamo sada može nastaviti mirno raditi, planirati budućnost s novim stadionom, nastaviti s demokratizacijom kluba, otvoriti ga članovima, navijačima, građanima Zagreba.

Barišić pak ima vremena do prosinca kada mora sazvati novu Skupštinu, posložiti puno toga te je pripremiti da ona bude daleko kulturnija nego što je bila današnja.

Aktualni Izvršni odbor ima mandat još dva dana, u njima će potvrditi da klub ostavlja u rukama Mirka Barišića, predsjednice Uprave Vlatke Peras i Darija Šimića kao novog člana Uprave.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing