Neviđena scena na utakmici Istre i Rijeke, Ante Erceg oteo sucu karton, potrgao ga i psovao

Neviđena scena na utakmici Istre i Rijeke, Ante Erceg oteo sucu karton, potrgao ga i psovao

Kakav kaos po završetku prve utakmice 24. kola SuperSport HNL-a između Istre i Rijeke (0:2)… U više navrata situacija na terenu umalo je prerasla u fizički sukob, a posebice nakon posljednjeg zvižduka Jakova Titlića.

Glavni sudac bio je poprilično zaposlen, a osim što je trebao razdvajati igrače, isključio je dva igrača Istre. Prvo Franu Mlinara (71.) zbog prekršaja nad Friganom, a onda i Antu Ercega, koji je drugi žuti karton dobio u 90. minuti, nakon čeka su uslijedile neviđene scene. – javlja Sportske.jutarnji.hr

image

Ante Erceg, GORAN SEBELIC Cropix

Prvu opomenu zaradio je zbog starta nad Godom (43. minuta), a onda je nepotrebno žustro uletio u duel s Galešićem, iako se stoper Rijeke dovoljno rano riješio lopte da se Erceg može zaustaviti u namjeri da blokira ispucavanje. Za ono što je uslijedilo, malo je reći da je bilo nepotrebno.

>>> POGOTKE I ISKLJUČENJE MLINARA I ERCEGA POGLEDAJTE OVDJE

Erceg, nakon što je isključen i vidno iznerviran, revoltirano je krenuo prema sucu Titliću, otrgnuo mu blok s imenima opomenutih igrača, a potom poderao papirić i bacio ga na travnjak. Tek tada krenuo je prema svlačionici, odakle je pogledao gol Nike Jankovića s bijele točke za konačnih 2:0 u korist Rijeke. Janković je postigao oba pogotka, što su mu prvi golovi otkad je stigao na posudbu iz Dinama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing