NIZOZEMSKA: Šest mrtvih, kamion uletio među društvo koje je roštiljalo

NIZOZEMSKA: Šest mrtvih, kamion uletio među društvo koje je roštiljalo

Šest osoba poginulo je kada se kamion zaletio među skupinu ljudi okupljenih na zabavi uz roštilj, objavila je nizozemska policija o nesreći u gradu Nieuw Beijerland blizu Rotterdama. Šest osoba je poginulo, a ozlijeđeno je još sedam, objavili su nizozemski mediji.

U pomoć je pozvana vučna služba da izvuče vozilo koja pripada španjolskoj tvrtki, navodi agencija dpa. Njemačka agencija dodaje da je u spašavanju unesrećenih sudjelovalo deset ambulantnih vozila i helikopter, a nekoliko je osoba prevezeno u bolnicu.

Policija nije navela točan broj poginulih, već je samo navela da istražuje nesreću koja se dogodila u subotu oko 19 sati nekih 30 kilometara južno od Rotterdama. Vozač nije ozlijeđen i odveden je u policijsku postaju, javlja NOS.

Kako prenosi ‘Daily mail’ riječi policijskog glasnogovornika Mirjam Boers, priveden je 46-godišnji španjolski vozač kamiona. Načelnik navedenog mjesta Charlie Aptroot obišao je mjesto ove nesreće, te je izrazio zahvalnost osobama koje su prve pritekle u pomoć unesrećenima. Uputio je izraze sućuti obiteljima smrtno stradalih.

Izvor: Hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar