• Nogometaš Daniel Stojanović koji je podrijetlom iz Rame (Donja Vast) završio nogometnu karijeru
  • Nogometaš Daniel Stojanović koji je podrijetlom iz Rame (Donja Vast) završio nogometnu karijeru

Nogometaš Daniel Stojanović koji je podrijetlom iz Rame (Donja Vast) završio nogometnu karijeru

Nogometaš Daniel Stojanović, čiji korijeni su iz Rame(majka iz Donje Vasti) objavio je da službeno završava nogometnu karijeru.

Danijel Stojanović u svojoj 37. godini odlučio je okačiti kopačke o klin. Riječ je o nogometašu koji je ostavio dubok trag gdje god je igrao, a posebno će ga pamtiti navijači Zrinjskog gdje je doživio vrhunac svoje izuzetno bogate nogometne karijere.
Nastupao je redom za Hrvatski Dragovoljac, Posušje, Zrinjski, Nacional Portugal, Hajduk Split, Zrinjski, Željezničar i Olimpik.

Ekskluzivno za portal  HERCEGOVINA.in popularni Stoja je govorio o svojih 20 godina nogometne karijere, njenom završetku i planovima za budućnost

“2001.-2021. točno 20 godina seniorskog nogometa je iza mene. Prije svega se želim zahvaliti svim klubovima koji su mi pružili priliku da budem dio njih, a posebno i ljudima koji žive za to klubove. Hvala i svim trenerima, a posebno Draganu Joviću koji je najzaslužniji što je ovo sve trajalo tako dugo, četiri titule sa Zrinjskim, kup Hrvatske s Hajdukom, prvak s Olimpikom i polufinale portugalskog kupa s Nacionalom je što ću pamtiti uvijek, a ono još važnije su prijateljstva koja sam stekao kroz tih 20 godina iz svih klubova i gradova”, rekao je na  Daniel Stojanović.

“Ove godine sam odlučio prestati s aktivnim igranjem u 37. godini života, jednostavno je došlo vrijeme bilo je malo nekih ozljeda i osjetio sam da je to to i da je vrijeme za prestanak nogometne karijere”.

Nogometni put  je Stojanovića   proveo kroz sedam klubova a definitivno da je u Mostaru ostavio najveći trag

Stojanović je dodao da je tamo prije svega upoznao puno prijatelja. “Bila mi je iskrena čast biti kapetan Zrinskog i to je doba koje ću sigurno pamtiti do kraja života”, zaključio je.

“Trenutno imam završenu B licencu i upravo ovih dana počinjem sa školovanjem A trenerske licence u centru za edukaciju kod vrhunskih profesora gdje se zaista može puno naučiti. U međuvremenu sam  dobio drugo dijete i zaista uživam u obitelji koji su definitivno najveća podrška u svemu što radim”, kazao je o svojim planovima Stojanović.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar