Nogometna reprezentacija BiH pobjedom protiv Crne Gore prva u skupini i prelazi u višu razinu natjecanja

Nogometna reprezentacija BiH pobjedom protiv Crne Gore prva u skupini i prelazi u višu razinu natjecanja

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je na prepunom stadionu Bilino polje u Zenici selekciju Crne Gore rezultatom 1:0 u okviru 5. kola Lige nacija i osigurala je prvo mjesto u skupini, a samim tim i plasman u A Ligu nacija. Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje, kojem se pridružio i predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković.

Zeljković se nakon meča uputio u svlačionicu gdje je sa Zmajevima proslavio veliki uspjeh, a putem Facebooka je poručio:

“Od početka smo vjerovali u ovaj rezultat! Čestitike igračima i stručnom štabu na osvojenom prvom mjestu i plasmanu u Ligu A UEFA Lige nacija. Od početka smo vjerovali u ovaj tim i ovaj rezultat i sada je vrijeme da proslavimo ovaj veliki uspjeh”, napisao je Zeljković.

Prvo mjesto u grupi donijelo je i drugi jakosni šešir pred žrijeb kvalifikacionih skupina za Europsko prvenstvo i nominalno lakše protivnike, a osiguralo  je i plasman u doigravanje za Euro ukoliko ne bi prošli na prvenstvo kroz kvalifikacije koje slijede.

/Izvor: Klix.ba/

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing