• Novi predsjednik DVD-a “Rama” Duje Nevistić
  • Novi predsjednik DVD-a “Rama” Duje Nevistić
  • Novi predsjednik DVD-a “Rama” Duje Nevistić

Novi predsjednik DVD-a “Rama” Duje Nevistić

DVD-e “Rama” održao izvještajno-izbornu Skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Duje Nevistić.

Dobrovoljno vatrogasno društvo “Rama” održalo je u srijedu 19. kolovoza 2020.  svoju redovitu Izvještajno-izbornu Skupštinu na kojoj je Prezentirano izvješće o radu za prošlu godinu, te predstavljen program rada i financijski plan za 2020. Na Skupštini su izabrani novi predsjednik i zapovjednik, zamjenik, kao i članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Novoizabrani apovjednik Vatrogasnog društva “Rama” je Duje Nevistić, zamjenik Marko Vidakušić, a upravni Odbor čine  Enes Korman, Pero Kovačević i Marinko Palinić.

U Nadzornom odboru su Ivo Zane, Meho Hrinić i Marija Bešker. Disciplinski sud čine Mile Brekalo, Salko Bašinac i Željka Prskalo.

Počasnim članom vatrogasnog društva skupština je imenovala Andriju Sičaja, dosadašnjeg zapovjednika, koji je na mjesto predsjednika podnio ostavku iz zdravstvenih razloga.

Vatrogasci su pohvaljeni za nesebičan rad i požrtvovnost na zaštiti ljudi i imovine, a kako se moglo čuti tijekom zasjedanja i načelnik Općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević i ubuduće će podržavati rad i sve aktivnosti Vatrogasnog društva.

Uz već uobičajena izvješća,novoizabrani predsjednik poseban naglasak stavio je na profesionaliziranje društva.

Predsjednik DVD-a “Rama” Duje Nevistić izrazio je želju za pripajanjem DVD-a “Rama” Civlinoj zaštiti Općine Prozor-Rama”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar