Obavijest župama Vrhbosanske nadbiskupije o cijeni prijevoza po dekanatima na susret s papom Franjom

Obavijest župama Vrhbosanske nadbiskupije o cijeni prijevoza po dekanatima na susret s papom Franjom

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ u sklopu pohoda pape Franje Sarajevu za sve skupine mladih nudi trodnevni program, koji započinje u petak 05. lipnja Molitvenim bdijenjem na Stupu od 16:00 sati, a završava u nedjelju u 13:00 sati, nakon sv. Misa zahvalnica koje će biti u župama.

Zbog tehničkih i organizacionih stvari ovim putem obavještavamo župnike da NCM „Ivan Pavao II“ nudi mogućnost prijevoza skupina mladih iz župa do Sarajeva, smještaj i boravak, kako bi mogli sudjelovati na cjelokupnom programu.
Prijevoz će biti osiguran za skupine mladih iz svih dekanata Vrhbosanske nadbiskupije, kako za mlade koji žele volontirati, tako i za mlade koji žele kao skupina sudjelovati u programu.

Ukoliko želite prijaviti i poslati skupinu mladih u našoj organizaciji troškovi iznose:
30 KM za Derventski, Doborski, Brčanski i Šamački dekanat
20 KM za Žepački dekanat
25 KM za Tuzlanski i Usorski dekanat
15 KM za Kreševski i Sutješki dekanat
20 KM za Travnički i Bugojanski dekanat
25 KM za Ramski dekanat

Mladi će biti smješteni u sportskim dvoranama i školskim učionicama, na području Sarajevskog, Kreševskog i Žepačkog dekanata. Potrebno je ponijeti podloške i vreću za spavanje, kao i stvari za osobnu higijenu. Za skupine mladih odgovorni su voditelji iz župa.

NCM „Ivan Pavao II“ osigurat će sendviče za volontere za sva tri dana, a pokušat će uz pomoć donatora osigurati hranu i za sve skupine mladih koje će smjestiti u navedenim dekanatima.

Prijaviti mlade možete preko župe putem prijavnih obrazaca za volontere ili skupine mladih koji se nalaze na www.mladicentar.orgili www.kuvn.org.

Ukoliko prijavljujete skupinu mladih za volontiranje onda popunjavate prijavni obrazac za volontere, a ukoliko imate skupinu koja želi samo sudjelovati u točkama programa prijavljujete ih putem obrasca za skupine mladih.
Skupine mladih koje prijavite za volontiranje putem obrasca za prijavu volontera automatski su prijavljeni za sudjelovanje na sv. Misi, kao i na sve točke programa, što znači da se ne trebaju dva puta registrirati.

Popunjene prijavne obrasce potrebno je poslati na email adresu:[email protected] , najkasnije do 11.svibnja.
mladicentar.org

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar