Obavljeni razgovori sa zainteresiranima za rad u tvornici „Ramatex“

Obavljeni razgovori sa zainteresiranima za rad u tvornici „Ramatex“

U prostorijama Kino-dvorane  u  Prozoru danas je obavljeno  anketiranje i razgovor sa osobama zainteresiranim za rad u novom pogonu „Ramatex“-a u Prozoru.

Po već ranije objavljenom pozivu anketiranju je pristupilo oko 60 zainteresiranih osoba. U odgovorima na upite, vlasnik „Ramatex“-a, gosp. Dragomir Čuljat pojasnio je da se radi o novom pogonu koji će biti organiziran u jednom objektu  Dekorative u Prozoru.

Radit će se u jednoj smjeni,  od 7 sati, a poslovi su, kao i u sadašnjem objektu na Gračacu, krojenje i šivanje tekstilnih proizvoda za njemačko tržište. „Ramatex“ će na ovaj način imati ukupno 170 radnika. Od toga broja ćemo na Gračacu zadržati proizvodnju za oko 60 radnika a u Prozoru za oko 110 radnika, od čega će novih 50 biti odabrano kroz ove današnje razgovore, ali i nakon kratkih obuka koje će proći svi zainteresirani. Izjavio  je Čuljat.

Budući da  današnjem sastanku i anketi nisu mogli prisustvovati svi zainteresirani, ostaviti će se mogućnost prijavljivanja i narednih dana u trgovini „Ramatex“ u Prozoru, u ulici Kralja Tomislava bb.

Današnjem anketiranju prisustvovali su i predstavnici Zavoda za zapošljavanje, ispostava Prozor-Rama, predstavnici Agencije za lokalni razvoj i općine Prozor – Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar