Obilježavanje Dana škole OŠ Marka Marulića u Prozoru

Obilježavanje Dana škole OŠ Marka Marulića u Prozoru

Dan Osnovne škole Marka Marulića Prozor obilježava se 25. travnja 2017. godine .

 

Aktivnosti organizirane povodom Dana škole:

6.4.2017. godine započeo je Nogometni turnir u kojem sudjeluju učenici sedmih i osmih razreda. Finalna utakmica održat će se 24. travnja 2017. godine u 12:10 sati  kada će se sastati ekipe  VIII1 razred devetogodišnje i VIII2 razred osmogodišnje škole.

Dana 11. travnja 2017. godine odigran je Turnir u šahu kada je  prvo mjesto osvojio učenik Stipo Dragić.

Kviz znanja iz biologije – zoologija odigran je 12. travnja 2017. godine. Prvo mjesto osvojili su učenici Stjepan Dolić i Matej Antunović

Dana 25 travnja 2017. godine održat će se i školska priredba.   Pozivamo sve učenike, roditelje i sve zainteresirane da nam se pridruže u Domu kulture u Prozoru na školskoj priredbi koja će započeti u 11:00 sati. Dobra zabava je zagarantirana!

Predavanje za učenike VIII/8 razreda održat će se 27. travnja 2017. godine   na temu “Hitna medicinska pomoć”. Predavanje će se održati u suradnji sa Domom zdravlja.

Svim djelatnicima i učenicima Osnovne škole Marka Marulića Prozor želimo sretan Dan škole!

„Suviše često podcjenjujemo moć osmjeha, lijepe riječi i blagonaklonog duha, iskrenog komplimenta ili najmanjeg čina nakolnosti, a sve to ima potencijal da nam promijeni život.“ poručuju iz OŠ Marka Marulića Prozor.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar