OBJAŠNJENJE: Eronet počinje svim korisnicima naplaćivati mjesečnu naknadu za korištenje usluga

OBJAŠNJENJE: Eronet počinje svim korisnicima naplaćivati mjesečnu naknadu za korištenje usluga

Brojni građani jučer su primili poruku kako će Eronet početi naplaćivati mjesečnu naknadu svim korisnicima za korištenje usluga. 

“Poštovani, od 1. 7. 2022. uvodi se mjesečna naknada za korištenje mobilne mreže. Cijena naknade iznosi 1 KM i vrijedi 30 dana”, glasilo je u poruci koju su dobili korisnici navedenog operatera.

Iz Eroneta za hercegovina.info potvrdili su informacije uputivši nas na službene stranice za detaljnije informacije na kojima stoji sljedeće:

“Temeljem suglasnosti Regulatorne agencije za komunikacije, HT Eronet, poput ostalih telekom operatera u BiH, od 1. 7. 2022. godine mijenja Uvjete i cjenik usluga mobilne telefonije, uvođenjem „naknade za korištenje mobilne mreže“ u iznosu od 1,00 KM (s uključenim PDV-om). Glavni razlog uvođenja naknade zapravo je povećanje financijskih obveza telekom operatora po pitanju plaćanja dozvola za korištenje radio-frekvencijskog spektra i investiranja u pripadajuću infrastrukturu, koja je nužna za pružanje kvalitetnih mobilnih širokopojasnih usluga.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar