Odnosi HDZ-a i HDZ 1990 na lokalnoj i višoj razini kroz rat plakatima Najljepše

Odnosi HDZ-a i HDZ 1990 na lokalnoj i višoj razini kroz rat plakatima Najljepše

Uistinu se nadamo da će viša razina stranke HDZ-a 1990 uočiti ovaj propust, te se ispričati gospođi Borjani Krišto kao i HDZ-u BiH.

Gospođa Borjana Krišto je ispred HNS-a izabrana kao jedini kandidat hrvatskog naroda za člana predsjedništva BiH.

S obzirom da je gospođa Borjana dobila jednoglasnu potporu svih političkih stranaka članica HNS-a, sve političke stranke koje su podržale njenu kandidaturu bi trebale biti dosljedne i stajati iza svoje odluke. U vezi s tim i eventualno pojavljivanje na zajedničkim „billboardima“ ili drugim sredstvima oglašavanja za sve te stranke bi trebala biti čast, a ne uvreda.

Ukoliko i dođe do nekih nesporazuma uslijed nedostatka komunikacije ili drugih razloga, za očekivati je da se uspostavi normalna i zrela razina političke komunikacije kako bi se problem riješio.

Ono što se nikako ne bi smjelo dogoditi je naprasno reagiranje, a najmanje ići s uvredama i omalovažavanjima kandidata iza kojega politički stojimo

Osobito se ne bi smjelo dogoditi da na jedan način ismijavamo borbu za konstitutivno predstavljanje hrvatskoga naroda, a što je ovdje očito.

Nažalost u ovom slučaju to se dogodilo od strane vodećih ljudi HDZ-a 1990 u Livnu, što u suštini pokazuje samo jednu političku nezrelost, naprasnost i nedosljednost u smislu odluka koje donose. Očito da se ovdje radi o skupini lokalnih političara ograničenog političkog promišljanja. Uistinu se nadamo da će viša razina stranke HDZ-a 1990 uočiti ovaj propust, te se ispričati gospođi Borjani Krišto kao i HDZ-u BiH.

U prilogu vam dostavljamo i ponudu Ivana Glibe kao vlasnika navedenoga jumbo panoa koju smo prihvatili i temeljem toga prilijepili plakat na kojemu je fotografija gospođe Borjane Krišto.

Foto: Ured za informiranje ŽO HDZ-a BiH HBŽ

Izvor: Livno-online.com

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar