Održana 17. sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Održana 17. sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Na 17. sjednici Općinskog vijeća, održanoj danas, vijećnici su usvojili Izvješće o izvršenju Proračuna Općine Prozor- Rama za razdoblje 1.1. – 31.3. 2018. godine.

Vijećnici su također usvojili Prijedlog Odluke o radnom vremenu trgovinskih, ugostiteljskih, obrtničkih i srodnih radnji i djelatnosti na području općine Prozor – Rama.

Na znanje su primljene : Informacija o tijeku postupka donošenje Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće vrela „Krupić“ na području općine Prozor – Rama (uz prijedlog Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće vrela „Krupić“ općini Prozor – Rama Vlade Federacije BiH), Informacija o stanju poljoprivrede i provedenim poticajnim mjerama na području općine Prozor – Rama, Informacija o stanju u oblasti socijalne zaštite građana,Informacija o radu i financijskom poslovanju Javne ustanove Centar za socijalni rad Prozor – Rama za 2017.godini, Informacija o radu i financijskom poslovanju Javne ustanove Kulturno-Športski/Sportski centar Prozor – Rama za 2017.godinu, Informacija o radu i financijskom poslovanju Javne ustanove Centar za osobe s posebnim potrebama općine Prozor-Rama za 2017.godinu, Informacija o radu i financijskom poslovanju Javne ustanove „Narodna knjižnica Rama“ Prozor – Rama za 2017.godinu i Informacija o radu i financijskom poslovanju Javne ustanove Dječiji vrtić „Ciciban“ Prozor – Rama za 2017.godinu.

Dnevni red je dopunjen Odlukom o istupanju iz JPZUO „Pakline“, što je i prihvaćeno.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar