Održana 9.sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Održana 9.sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama

Na danas održanoj 9. sjednici Općinskog vijeća Prozor-Rama vijećnici su usvojili Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Prostornog plana Općine Prozor-Rama, Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Regulacijskog plana Centar Prozor za vremenski period od 2015. do 2020. godine i Nacrt Odluke o građevnom zemljištu, dok su Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o obliku i sadržaju pečata Mjesnih zajednica općine Prozor – Rama i Davanje suglasnosti na Statute MZ Jaklići i MZ Ustirama skinuti s Dnevnog reda.

Na znanje su primljene Informacija o stanju gospodarstva i oblasti zapošljavanja u općini Prozor – Rama, Informacija o stanju vodoopskrbnog, kanalizacijskog sustava i lokalnih vodovoda na području općine Prozor – Rama, Informacija o stanju i problemima u oblasti primarne zdravstvene zaštite građana, Informacija o stanju, gospodarenju i zaštiti šuma na području općine Prozor – Rama, Informacija o stanju u oblasti lova i ribolova na području općine Prozor – Rama za 2016.godinu.

Vijećnici su usvojili i prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi, kao i Rješenje o konačnom imenovanju predsjednika i članova Upravnog vijeća ZU Gradska ljekarna Prozor-Rama, točke koje su naknadno uvrštene u Dnevni red.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar