Oružane snage Bosne i Hercegovine uručile Zahvalnicu Općini Prozor-Rama

Načelnik Općine Jozo Ivančević primio je u svome uredu predstavnike deminerskog tima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, na čelu sa poručnikom Antom Rezom i satnikom Draganom Marić. Ovom prigodom satnik Dragan Marić uručio je načelniku Ivančeviću Zahvalnicu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine za pruženu podršku oružanim snagama BiH u implementaciji protivminskih akcija u 2013. godini koja se provodi pod geslom: „Zajedno do cilja: Bosna i Hercegovina bez mina do 2019. godine".

Načelnik Ivančević se zahvalio pripadnicima oružanih snaga na svemu što čine na području općine Prozor-Rama, te obećao još veći angažman općine kada je riječ o pomoći deminierskim timovima koji rade težak i odgovoran posao.

Poručnik Rezo pohvalio je angažman Općine Prozor-Rama, na čelu sa načelnikom Ivančevićem i općinskim koordinatorom za deminiranje Perom Kovačevićem. „Bez takve pomoći bilo bi teško raditi.

Općina Prozor-Rama svake godine iznađe rješenja da financijskim sredstvima pomogne akcije deminiranja, napose kada je upitanju kupnja raznog alata koji je neophodan za nepristupačne i zarasle terene. Kao takva može biti primjer drugim općinama", istakao je poručnik Rezo.

U PRILOGUInformacija o izvršenom deminiranju, trajnom obilježavanju minskih polja i uklanjanju NUS-a u 2013. godini na području općine

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar