Osnovan Hrvatski malonogometni klub “Rama”

Osnovan Hrvatski malonogometni klub “Rama”

Osnovan je Hrvatski malonogometni klub “Rama” u Prozoru, a klub će prve nastupe upisati već u studenome u Prvoj futsal ligi Federacije BiH – skupina Jug. 

Vodstvo HMNK “Rama” je u procesu odabira, a što se tiče igračkog kadra za klub će zaigrati sve domaći dečki, prije svega dva vratara Ante Tadić i Marko Jeličić, dok se konačni popis igrača još sastavlja. Prvi treninzi se očekuju idućeg tjedna u sportskoj dvorani u Prozoru.

Zahtjevno i zanimljivo natjecanje

Osim HMNK “Rama” svoje učešće u drugom rangu natjecanja, odmah iza Premijer futsal lige uzele su i ekipe MNK “Čapljina”, MNK “Čulin Mlin”, HFC “Zrinjski” iz Mostara, MNK “Iskra Vrbas”, MNK “Seljak” iz Livna, MNK “Mostarske kiše”, HMNK “Rudnik” iz Mostara, FC “Konjic” te FC “Velež” iz Mostara.

“Inicijativa za osnivanjem malonogometnog kluba u našoj općini pojavila se nakon niza nastupa na malonogometnim turnirima zadnjih godina širom BiH. Naravno, već duže vrijeme je postojala ideja da se pokrene malonogometni klub, jer zaista dugi niz godina imamo sjajne malonogometaše. Nakon dužeg razmišljanja neke stvari su se konačno posložile i došlo je do pokretanja kluba”, kratko je komentirao jedan od osnivača kluba Ante Tadić te dodao kako HMNK “Rama” očekuje jedno zahtjevno, ali zanimljivo natjecanje među ostalih devet klubova s koliko bi se “Rama” trebala natjecati u Prvoj futsal ligi.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar