Otvorena poslovnica Optike VID na novoj lokaciji u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Otvorena poslovnica Optike VID na novoj lokaciji u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Optika VID otvorila je poslovnicu na novoj lokaciju u Gornjem Vakufu – Uskoplju.
“Početak 2021. godine za Optiku VID bio je ključan za dugo očekivanu promjenu imidža međutim to što se mijenjamo s vana, ne znači da smo odlučili zaboraviti ono što predstavlja našu optiku, a to je već duga tradicija, kvalitet i vjernost kupaca koja raste iz godine u godinu”, poručili su iz Optike VID.
Foto: Optika VID
Optika VID ostala je vjerna tradiciji koju gradi dugi niz godina, a to znači upravo to da ne posustaje u svojoj vodećoj poziciji optičke kuće te da donosi još bolju ponudu svjetskih poznatih brandova sunčanih i dioptrijskih naočala.
“Upravo vođeni tom idejom odlučili smo stanovnicima Gornjeg Vakufa-Uskoplja, koji dobro poznaju tradiciju, pružiti najkvalitetniju uslugu naših oftalmologa i optičara uz ponudu poznatih-luksuznih brandova naočala”, kažu iz Optike VID.
RAY BAN, ESPRIT, TOM TAILOR, LACOSTE, VOGUE, ARNNETE, LAURA BIAGIOTTI, BYBLOS, MASSIMO, ROMEO, AVANGLION, abOriginal,  brandovi su koji čine samo mali dio bogate ponude koja se proteže i do 500 raznovrsnih kako dioptrijskih tako i sunčanih naočala.
Foto: Optika VID
Osim osvježenje  poslovnice, promijenjena je i  lokacija poslovnice koju od sada možete pronaći na adresi: BISTRIČKI PUT ( preko puta Doma zdravlja). Iz Optike VID poručuju: “Ono što želimo istaknuti uz novu lokaciju je dizajn naše nove poslovnice. Moderan industrijski izgled ne može ostati ne primijećen, a uz jednostavnost modernih polica naočale postaju glavni center peace.”
Povodom otvaranja Optike, u našoj poslovnici kuoce čeka nekoliko akcija u periodu od 16. do 30.11. 2021. godine: 
•   Do 15% popusta na SVE SUNČANE NAOČALE
•   10% popusta na SVE KONTAKTNE LEĆE + POKLON IZNENAĐENJA
•   SPECIJALNA PONUDA  BLUE CAT: 10% popusta na sve  leće sa slojem Blue CAT
Osim popusta na sunčane naočale poznatih svjetskih brandova i kontaktnih leća, akcija u dioptrijskom asortimanu  je također produžena do kraja studenog.
“Nakon duže pauze vraćamo se još jači uz nikad bolju i luksuzniju ponudu naočala, i naravno u još ljepšem prostoru u kojem će vam naše uposlenice pružiti sve potrebne informacije”, zaključili su iz Optike VID.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing