Papa Franjo mladima iz BiH poručio da ostanu čvrsti u svojoj vjeri

Papa Franjo mladima iz BiH poručio da ostanu čvrsti u svojoj vjeri

PALERMO – Papa Franjo je danas na općoj audijenciji u dvorani Pavla VI posebno pozdravio djecu i mlade iz Bosne i Hercegovine koja su sudjelovala u posebnom programu koji omogućava život u neutralnom okruženju djeci iz različitih sredina. U ovom slučaju to je bila Sicilija.

Program koji sponzorira udruženje Luciano Lama omogućio je djeci iz katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih sredina da od 19. prosinva do 21. siječnja žive sa sicilijanskim o0biteljima.

“Draga djeco, provodeći vrijeme zajedno kao braća i sestre u obiteljima koje vas primaju, imate mogućnost rasta u atmosferi nade. Samo ćete tako vi, mladi katolici, pravoslavci i muslimani, moći sačuvati nadu kako biste živjeli u bratskijem, pravednijem i mirnijem svijetu koji je iskreniji i više po mjeri čovjeka. Ostanite uvijek čvrsti u vjeri i molite za mir i jedinstvo vaše zemlje i cijeloga svijeta. Od srca zahvaljujem porodicama domaćinima na primjeru ljubavi i kršćanske solidarnosti: djecu treba uvijek braniti, štititi i primati s ljubavlju”, rekao je papa Franjo.

Poručio je mladima da uvijek ostanu čvrsti u vjeri i mole za mir i jedinstvo Bosne i Hercegovine i cijelog svijeta.

Autor: Klix.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar