POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Bespravna sječa šume, fizički napad u ugostiteljskom objektu…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Bespravna sječa šume, fizički napad u ugostiteljskom objektu…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za razdoblje od 22. do 29. travnja 2024. godine:

Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 2
Javni red i mir: 1
Promet: 2

Izdvojeni događaji:

22. travnja 2024.

I. L. djelatnik Šuma Hercegovačko-neretvanskih Prozor-Rama, prijavio da se u rajonu Crni Vrhi-Dila vrši bespravna sječa i odvoz bukove šume od strane P. R. (1973.), S. Š. (2007.) i D. R. (2000.) Zapovjednik Policijske postaje, zamjenik zapovjednika i voditelj smjene izašli su na lice mjesta gdje su na istom zatekli imenovane kojom prilikom je na teretnom motorom vozilu marke Mercedes 813 bez registarskih oznaka bilo natovareno oko pet metara prostorni bukovih drva izrezanih, a na licu mjesta je bilo oko tri metra bukovih drva izrezanih u balvane. Patrola policije slobode lišila P. R. i S. Š. i dovela u policijsku postaju, a D. R. je natovarena drva dovezao u krug postaje gdje su istovarena uz odgovarajuću potvrdu. U 17 sati nakon završene kriminalističke obrade iz prostorija za zadržavanje otpuštene osobe lišene slobode.

28. travnja 2024.

A. Š. (1958.) Lizoperci, putem telefona prijavila da ju je u obiteljskoj kući u Lizopercima napala njezina nevjesta A. D. (1988.) Lizoperci tako što ju je gađala kamenjem kroz otvoren prozor kuće gdje navedene žive.

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

27. travnja 2024.

S. H. (1988.) iz Prozora prijavio da ga je u ugostiteljskom objektu “Lovac” u Ulici Nikole Šopa fizički napao A. G. (1984.) iz Prozora.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar