SPORT: Veslači nastupili u Dubrovniku, kadeti HNK “Rama” remizirali

SPORT: Veslači nastupili u Dubrovniku, kadeti HNK “Rama” remizirali

Veslački klub “Rama” i Veslački klub “Ustirama” proteklog su vikenda nastupili na 3.kupu Veslačkog saveza Dalmacija koji je održan u Dubrovniku.

Domaćin je bio Veslački klub Neptun. Iz Veslačkog centra “Rama” uputili su zahvalu i čestitke domaćinu sa odličnu organizaciju i gostoprimstvo

Također su zahvalili Hrvatskog veslačkog kluba Marina Kaštela na nesebičnoj i dugogodišnjoj pomoći koju pružaju našim klubovima VK “Rama” I VK “Ustirama”. Oni su i na ovoj regati za veslače iz Rame povezli dodatne čamce i time još jednom pokazali svoju ogromnu podršku za razvoj veslanja u Rami, ali i regiji. Čestitke su naravno zaslužili i veslači VK “Rama” i VK “Ustirama” koji su nastupili i ostvarili dobre rezultate

Nastupili su:

U samcu : Ivan Lončar 4. mjesto i Lorena Džalto 6. mjesto.

Marija Bešker i Josipa Džalto osvojile su 2. mjesto.

U četvercu su odlični bili Ivano Vladić, Ante Lončar, Ivan Lončar, Marija Bešker 2. mjesto, te Katja Džalto, Lidija Džalto, Ana Džalto, Nikolina Džalto, k Lorena Džalto- 2. mjesto

Osim regate veslači iz Rame su posjetili stari grad Dubrovnik, obišli zidine na koje su ulaznice dobili gratis zahvaljujući domaćinu.

________________________________________

Seniori HNK “Rama” su proteklog vikenda odigrali gostujući susret u Mostaru. Od HNK Kruševo ,trenutno vodećeg sastava u Dugoj ligi FBiH –Jug naš klub je poražen 4:1.

Kadetski uzrasti HNK “Rama” i FK “Blagaj” odigrali su prvenstveni susret županijske lige HNŽ. Rezultat utakmice je 1:1. Pogodak za “Ramu” je postigao Jakov Filipović. Kadeti HNK “Rama” trenutno se nalaze na 3. mjestu uz utakmicu manje.

Predpioniri i pioniri HNK “Rama” u subotu su gostovali kod HŠK Zrinjski. U oba susreta sastav iz Mostara je bio bolji.

HNK “Rama” je proteklog vikenda proslavio 30. godišnjicu postojanja koja je obilježena prijateljskim susretom veterana HNK “Rama” i NK “Prigorje” (HRV) te zajedničkim druženjem u Laguna klubu na Ramskom jezeru.

Sportsko rekreativni savez Prozor-Rama
Ana Burić

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar