POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Fizički napad u Jaklićima, provaljeno u bazne stanice teleoperatera, oštećen čamac…

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Fizički napad u Jaklićima, provaljeno u bazne stanice teleoperatera, oštećen čamac…

Policijsko izvješće Policijske uprave Konjic za protekli tjedan. Na području Policijske stanice Prozor zabilježena su sljedeća događanja: 

Izdvojeni događaji:

27. lipnja 2024.

I. H. (1972.) obratio se putem telefona i prijavio oštećenje na vratima ograde kao i vrata od kontejnera bazne stanice od BH Telecoma u mjestu Makljen, općina Prozor-Rama. Prilikom očevida utvrđeno je da je iz objekta otuđeno 16 baterija jačine 120 A/H.

A. P. (1981.) iz Banja Luke, djelatnik tvrtke M:TEL d.o.o. je putem telefona dojavio da je provaljeno u baznu stanicu tvrtke M:TEL d.o.o. koja se nalazi u mjestu Makljen i da je iz iste otuđeno sedam baterija marke SHOTO jačine 150 A/H.

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

29. lipnja 2024.

I. B. (1977.) iz Jaklića prijavio da je dana 28. lipnja 2024. godine oko 17 sati vozač M. T. (1996.) iz Jaklića s teretnim motornim vozilom “Actros” oštetio njegovu drvenu ogradu u mjestu Jaklići, nakon čega je oko 19 sati navedeni vozač M. T. fizički napao prijavitelja I. B. na Benzinskoj crpki “Tadić” d.o.o. Jaklići, tako što ga je zatvorenom šakom udario u predjelu glave.

30. lipnja 2024.

A. D. (1988.) iz mjesta Lizoperci prijavila da je E. B. (1978.) iz Lizoperaca oštetio oštrim predmetom plastični čamac vlasništva njezinog supruga A. Š.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar