POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Pronađena marihuana, fizički napad, uništeni ivičnjaci

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Pronađena marihuana, fizički napad, uništeni ivičnjaci

Policijsko izvješću Policijske uprave Konjic za razdoblje od 7. do 14. kolovoza 2023. godine:

Iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta: 8
-PS Konjic: 3
-PS Jablanica: 1
-PS Prozor: 4

Iz oblasti javnog reda i mira: 5
-PS Konjic: 3
-PS Jablanica: 1
-PS Prozor: 1

Iz oblasti sigurnosti prometa: 18
-PS Konjic: 6
-PS Jablanica: 9
-PS Prozor: 3

Iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta:

9. kolovoza 2023.

I.F. policijski službenik Policijske postaje Prozor-Rama, je na platou benzinske crpke “HOLDINA” u Prozor-Rami, pronašao odbačen smotuljak (umotan u pvc foliju) zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Na lice mjesta izvršen očevid od strane očevidne ekipe Policijske postaje Prozor-Rama. Radeći na rasvjetljavanju događaja policijski službenici su operativnim putem došli do saznanja da je pronađena materija pripadala A.M. (1998) iz Prozor-Rama, koja je pronađena i lišena slobode.

11. kolovoza 2023.

I.C. (1976), rukovoditelj u tvrtki “Grude putovi” prijavio u PP Prozor-Rama, da je tijekom noći NN počinitelj na staroj cesti u mjestu Gmići, razbacao i uništio određenu količinu betonskih ivičnjaka.

Patrola policije PP Prozor-Rama prijavila da je u Ulici kralj Tomislava u Prozoru došlo do fizičkog napada od strane M.F. (2003) i I.B. (2004) iz Prozora, prema D.Ć. (1979) iz Prozora i E.K. (1983) iz Bihaća, te je tom prilikom E.K. zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja i isti je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja “Rama” prevezen u SKB Mostar. Od strane patrole policije M.F. i I.B. su lišeni slobode.

12. kolovoza 2023.

M.P. (1979) iz mjesta Lug, Prozor-Rama prijavio da mu je u tijekom noći oštećeno vozilo “Mercedes”, dok je bilo parkirano u otvorenoj garaži pored kuće. Isti navodi da je oštećen i oluk garaže.

Iz oblasti javnog reda i mira:

8. kolovoza 2023.

U 00:20 sati patrola policije dojavila da se u caffe baru “Grand” vl. A.Ć., u Ulici kralja Tomislava u Prozoru, izvodi glazba uživo, za što vlasnik nema odobrenje. Podnesena je prekršajna prijava.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar