POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Spriječeni organizirani navijački neredi u Prozor-Rami

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Spriječeni organizirani navijački neredi u Prozor-Rami

Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta:

14.10.2021.

U DS PP Prozor-Rama obratio se Dž.J. (1995.) iz mjesta Rumboci te prijavio da je N.N. počinitelj tijekom protekle noći u rajonu “Dašnjik” u odjelu 75, posjekao i odvukao oko 10 metara kubnih jelovih i bukovih drva.

S.K. (1968.) iz Prozora, prijavila da je njezin sin E.K. (1994.) iz Prozora, razbacuje stvari u obiteljskoj kući u mjestu Blace te fizička napada brata S.K. (1990.). Izlaskom na lice mjesta, patrola policije pronašla je E.K., utvrđeno da je isti pod utjecajem alkohola te je lišen slobode.

16.10.2021.

Lj.B. (1960.) prijavila da je od strane N.N. počinitelja izvršena provala u njezinu vikend kuću u mjestu Uzdol, općina Prozor-Rama, pri čemu je polomljen uložak brave na ulaznim vratima te je otuđeno 5-6 vunenih deka.

Karakteristični događaji iz oblasti prometa:

16.10.2021.

N.N. ženska osoba, je telefonom dojavila da se u mjestu Donji Lug, pored ceste M-16.2 nalazi više maskiranih osoba s drvenim palicama. Nakon toga druga N.N. osoba je dojavila da se u mjestu Ponir, na cesti M-16.2 nalaze zaustavljena dva autobusa i dva kombi vozila s navijačima FK “Borac” iz Banja Luke Odmah su upućene patrole na lice mjesta.

Po dolasku patrole do autobusa navijači “Borca” od sebe odbacuju drvene palice i ulaze u autobuse, a skupina vozila koja dolaze iz pravca Jablanice su, od strane patrole, spriječena da dođu u kontakt s navijačima “Borca”, koji su vraćeni prema Gornjem Vakufu-Uskoplju. Odmah su angažirane dodatne policijske snage iz PS Prozor-Rama, PP Jablanica, PP Konjic i PP BS Konjic, koji su poslani pomoći u sprječavanju većeg narušavanja javnog reda i mira.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing