Policijsko izvješće za protekli tjedan (11.5 – 18.5.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (11.5 – 18.5.2015.)

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je  u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama stanje sigurnosti bilo povoljno.
 
Na području PP Prozor Rama zabilježena su  četiri kaznena djela i četiri prometne nezgode u kojima su  teže su povrijeđene dvije osobe, od kojih je jedna osoba pješak.
Na oruju PU Prozor Rama nije prijavljen niti jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

  IZDVOJENI DOGAĐAJI

– Z. F. (63.) iz Prozora prijavio je da ga je prilikom izvođenja inspekcijskog nadzora u mjestu Jaklići (općina Prozor Rama) fizički napao A.B. koji je uz obalu Ramskog jezera izvodio odlaganje iskopa.

– M.F. (1978.) djelatnik benziske crpke HoldINA, prijavio je da je nepoznati počinitelj s vozilom Mercedes nasuo gorivo u vrijednosti od 102 KM i da se neplativši račun, udaljio u nepoznatom pravcu. Vozilo je naknadno zaustavljeno te je utvrđeno da je istim upravljao M.G. (1987.)

–  T.R je telefonom prijavio u PU Prozor Rama da je na Ramskom jezeru u mjestu Šćit, u krađi čamca zatekao R. Z. (96.) i M.Z. (96.) od kojih je prilikom naguravanja zadobio udarac u predjelu glave. Imenovani su lišeni slobode.
 
–  Djelatnici Šuma HNŽ-a prijavili su da je u mjestu Prodajnica na Odjelu 110 posječeno 8 stabala jelike i da djelatnici Šume Herceg Bosne vrše doznaku i otpremu Šume u odjelima 100 i 92  u mjestu Grkašnica (općina Prozor Rama)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing