POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Zabilježeno nekoliko krađa, T.M. iz Perića nožem ozlijedio M.D. iz Prozora

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Zabilježeno nekoliko krađa, T.M. iz Perića nožem ozlijedio M.D. iz Prozora

Karakteristični događaji iz oblasti kriminaliteta s područja Policijske postaje Prozor-Rama:

Ponedjeljak 25.10. 2021.

K.D. (2000.) iz Prozora prijavio da su dana 20.10.2021. godine u gradu Prozoru, njegova majka R. D. (1979.) iz Prozora i T.M. (1990.) iz Perića fizički napali njegova oca M.D. (1972.) iz Prozora. Tom prilikom je T.M. nožem ozlijedio M.D. u predjelu lijeve ruke. Patrola policije je imenovane osobe pozvali u policijsku postaju radi uzimanja izjave.

Srijeda 27.10. 2021.

I.S. (1952.) telefonski dojavio da mu je u mjestu Ripci od strane N.N. počinitelja, odvaljen poklopac od šahta za vodu, odvaljena ručka od sata za vodu i zavrnuta voda. Isti navodi da ima spor s komunalnim poduzećem.

M.D. (1968.) iz Gmića, općina Prozor-Rama je prijavio da je od strane N.N. počinitelja u nepoznatom vrijeme izvršena provala u vikendicu koja se nalazi u rajonu Makljen, a ista je u vlasništvu Lovačkog društva “Vepar”, sekcija Prozor. Očevidom je utvrđeno da je razbijen i odvaljen prozor na prvom katu vikendice te je iz iste otuđen hladnjak nepoznate marke, dvije kante Jupola po 15 kg i dvije kante sandalovine po 5 kg.

Četvrtak 28.10. 2012.

M.P. (2002.) iz Prozora je prijavio da su on i njegov prijatelj M.S. (2002.) iz Slatine prilikom kretanja s putničkim motornim vozilom VW Polo lokalnim putem od Jaklića prema Ometalama u mjestu Družinovići uočili putničko motorno vozilo mark VW Golf II, nepoznatih registarskih oznaka koji je u prtljažniku prevozio skuter nepoznate marke koji potječe iz kaznenog djela “krađe”, a navedeni je skuter ispao iz vozila u mjestu Družinovići. Predmetni skuter marke Aprilia -Racing, plave boje, pohranjen u policijskoj postaji.

30.10. 2021. 

I.Š. (1975.) iz mjesta Rumboci prijavio da mu je tijekom prethodne noći od strane N.N. počinitelja izvršena provala u kontejner te otuđena ulazna vrata, dva prozora, kamin peć i roštilj.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar