Posjeta pape: Iz BiH otišla lijepa i pozitivna slika prema svijetu

Posjeta pape: Iz BiH otišla lijepa i pozitivna slika prema svijetu

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić izrazio je zadovoljstvo jučerašnjom posjetom pape Franje i porukama koje je poslao svim građanima Bosne i Hercegovine.

On je uputio čestitke svima koji su sudjelovali u organizaciji dočeka i koji su učinili da povijesna posjeta pape Franje protekne na dostojanstven način.

''Posebno bih pohvalio i zahvalio se oružanim, sigurnosnim i policijskim snagama koje su na najbolji način pokazale da su sposobne krajnje profesionalno obaviti i najsloženije poslove'', naveo je Zvizdić.

Istaknuo je i izuzetno profesionalan rad protokolarnih službi i medija, "koji su obavili vrlo značajan i odgovoran zadatak, posebno uzimajući u obzir da je u BiH bilo 1.300 akreditiranih novinara iz cijelog svijeta“.

''Na ovaj način je otišla lijepa i pozitivna slika prema svijetu i mogućnost da se vidi da je BiH država u kojoj je moguć suživot i tolerancija. Uputio bih i čestitku i zahvalnost svim građanima na dostojanstvenom ponašanju tijekom posjete velikog prijatelja naše države'', kaže se u čestitki koju je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić uputio građanima i svima koji su sudjelovali u organiziranju posjete pape Franje Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz njegovog ureda.
bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar