Poslušajte novu obradu najpoznatijeg ramskog glasa

Poslušajte novu obradu najpoznatijeg ramskog glasa

Marko Bošnjak, najpoznatiji glas iz Rame, svoje je fanove obradovao novom obradom pjesme “Dođi”, koju je u prosincu na svom YouTube kanalu izbacio Dino Merlin. Merlinu je gošća na pjesmi poznata regionalna senzacija Senidah, dok je Marko na svojoj obradi ugostio prijateljicu Mateu Bošnjak.

 

 

Kako zvuči “Dođi” u Markovoj interpretaciji poslušajte i pogledajte u videu:

 

 

“Ovaj cover je dokaz prijateljstva Matee i mene. Uvijek smo bili i ostali nesebična podrška jedno drugom u bilo kojoj situaciji. Bilo kojim uvjetima, usponima, padovima, glupostima i stresu kojeg život, ali i glazbena industrija nosi”, pojasnio je Marko na svom Instagram profilu.

Pjesma je snimljena i producirana u SPIKE STUDIOS u Vitezu (BiH). Za snimanje, miksanje i master je odgovoran Matija Baškarad, a za video uradak Stjepan Rajić.

 

Marko nastavlja svojim pjevanjem oduševljavati svoju BiH, ali i cijelu regiju. U pamćenju je svima ostao kada je samo s 12 godina pobijedio na regionalnom glazbenom natjecanju “Pinkove Zvezdice”. Svoje najnovije obrade objavljuje na službenom YouTube kanalu. Do sada je tako obradio mega popularne zvijezde Lady Gagu i Billie Eilish, a nešto starije fanove je iznenadio obradom pjesme Miladina Šobića, jednog od najpoznatijih kantautora s ovih prostora iz Crne Gore:

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar