Zdravstveni djelatnici HNŽ-a danas ponovno na ulicama i podigli šator pred Vladom HNŽ-a

Zdravstveni djelatnici HNŽ-a danas ponovno na ulicama i podigli šator pred Vladom HNŽ-a

Zdravstveni djelatnici Hercegovačko-neretvanske županije danas ponovno idu na ulicu. Sinoć su podigli šator ispred Vlade HNŽ-a. Njihova borba za potpisivanje kolektivnog ugovora se nastavlja i sa štrajkom neće stati sve dok isti ne bude potpisan.

Prosvjedna povorka kreće danas u 11.30 i kretat će se od Španjolskog trga ulicom kneza Domagoja pored Hotela Mostar i zgrade Kirurgije te nastaviti ulicom Stjepana Radića do zgrade Vlade HNŽ gdje će se sudionici povorke zadržati 30 minuta radi obraćanja medijima te će se nakon toga vraćati ulicom kralja Tvrtka i Nikole Šubića Zrinskog od Španjolskog trga.

Nezavisni Sindikat SKB Mostar na Facebooku je pozvao i sve građane da budu uz njih.

‘U ponedjeljak najveća, najmasovnija prosvjedna šetnja u borbi za naša prava. Pozivamo sve građane koji nas podržavaju da nam se priključe. Idemo još jače, do kraja. Pod sloganom SVI PRED VLADU’, stoji u Facebook pozivu Sindikata SKB-a.

Sinoć (nedjelja, 24.1.) je pred zgradom Vlade HNŽ podignut i šator u koji će Sindikat  pozvati ministra Opsenicu i predsjednika Vlade HNŽ Nevenka Hercega da potpišu kolektivni ugovor.

/Izvor: Hercegovina.info/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar