Poziv članovima organizacija civilnog društva za prijave na učešće u evaluacijskoj komisiji u Općini Prozor-Rama

Poziv članovima organizacija civilnog društva za prijave na učešće u evaluacijskoj komisiji u Općini Prozor-Rama

Poziv članovima organizacija civilnog društva za prijave na učešće u evaluacijskoj komisiji u Općini Prozor-Rama
Općina Prozor-Rama poziva zainteresirane članove organizacija civilnog društva (OCD) koje imaju sjedište na području općine Prozor-Rame, da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području općine Prozor-Rama.
Javni poziv za projektne prijedloge organizacija civilnog društva je objavljen od 21. veljače do 28. ožujka 2023. godine

Kako bi se proces evaluacije projektnih prijedloga odvijao transparentno, potrebno je osigurati učešće jednog predstavnika/ce organizacija civilnog društva.
Prema pravilima, u javnom pozivu ne smiju učestvovati članovi organizacija civilnog društva koje su dostavile svoje prijedloge projekata na javni poziv i/ili bili partneri drugim organizacijama civilnog društva na istom javnom pozivu.
Ukoliko se utvrdi da je predstavnik/ca OCD koji je član evaluacijske komisije OCD u vezi sa bilo kojim dostavljenim projektnim prijedlogom ti projektni prijedlozi će biti diskvalificirani.
Ovaj poziv je otvoren od 17. do 23. ožujka 2023. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedećih elektronskih adresa:
[email protected] ili [email protected]rama.org. Prijava treba sadržavati biografiju iz koje je vidljivo prethodno iskustvo kao i angažmani u OCD. Evaluacija dostavljenih projektnih prijedloga će se vršiti u mjesecu travnju 2023. godine.
O točnom datumu evaluacije odabrani kandidat/kinja će biti blagovremeno obavješten/a.
U slučaju da se prijavi više od jednog predstavnika/ce civilnog društva, kandidata/kinju će odabrati predstavnici OCD s područja općine Prozor-Rama.
Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) financira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing