Poziv na sudjelovanje na Internacionalnom Teatarskom Festivalu MESS

Poziv na sudjelovanje na Internacionalnom Teatarskom Festivalu MESS

Inicijativa mladih za ljudska prava u Bosni i Hercegovini (YIHR BH) i Catholic Relief Services (CRS) u okviru projekta Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) „Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost (PRO-Budućnost)“ poziva sve da se prijave na sudjelovanje na Internacionalnom Teatarskom Festivalu MESS koji će se održati od 7. do 11. listopada 2015. godine u Sarajevu.
  
Pozivamo vas da sudjelujete na pripremi i realizaciji kao i ostalim aktivnostima koje YIHR BH organizira u sklopu MESS-a s ciljem upoznavanja i zbližavanja mladih aktivista iz Bosne i Hecegovine.
U sklopu teatarskog festivala MESS, koji se održava u periodu od 2. do 12. listopada 2015. godine, bit će organizirani razgovori sa režiserima i glumcima iz predstava koje su sudionici imali priliku gledati. Tijekom vašeg posjeta (od 7. do 11. listopada 2015.), u sklopu jutarnjih aktivnosti bit će organizirane posjete Povijesnom muzeju, Tunelu spasa i slično. Detaljan program svih planiranih aktivnosti ćemo vam pravovremeno dostaviti.
Za implementaciju svih navedenih aktvnosti  biti će zaduženi projekt koordinatori YIHR BH tima.

 
Sudjelovanje aktivista i aktivistica MESS-u podržava i USAID-ov projekat PRO-Budućnost koji implementira CRS zajedno s partnerima. Upravo je posjet MESS-u prilika da se kod sudionika potakne razmjena mišljenja, kritičkog razmišljanja te dijalog ljudi s različitim iskustvima i identitetima, što je u skladu s ciljem i djelovanje projekta PRO-Budućnost.  
 
Prijave za sudjelovanje možete slati do 28. rujna 2015. godine (ponedeljak) na email [email protected]
 
Komisija za odabir sudionika prispjele će prijave pregledati te odabrati sudionike kojima će biti dostavljen dnevni red i sve logističko-tehničke informacije do 02. listopada 2015. godine.
 
Tijekom boravka osigurani su smještaj i hrane te sredstva za naknadu putnih troškova.
 
Sva dodatna pitanja možete dobiti na [email protected] ili 033/219 047.
 
 
 YIHR BiH Tim
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar